Γερμανική μηλόπιτα
Ενα γρήγορο γλυκό σε περίπτωση που έχετε ξαφνικούς επισκέπτες!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή υπάρχει αρκετή ποσότητα μήλου στην συνταγή ίσως σας φανεί σαν άψητη αλλά δεν είναι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε το βούτυρο και το βάζουμε στο μπωλ του μίξερ δουλεύοντάς το για τουλάχιστον 10΄.
-
2
Κόβουμε τα μήλα σε μικρές και λεπτές φέτες και τα περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού για να μην μαυρίσουν.
-
3
Προσθέτουμε τη ζάχαρη στο βούτυρο και κατόπιν τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά μας.
-
4
Στο τέλος ρίχνουμε και τα μήλα και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις για να μην λιώσουν.
-
5
Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μακρόστενο βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα στους 250 βαθμούς ή ανάλογα με το φούρνο μας.
-
6
Καλή Επιτυχία!!!!!
Σχόλια (13)