Γιαννιώτικη Ζυμαρόπιτα
Πίτα με λίγα υλικά όπως την έφτιαχναν τα παλιά τα χρόνια... (για μεγάλο τετράγωνο ταψί)
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύω τα αυγά, το γιαούρτι, το νερό το γάλα και το αλάτι
-
2
Προσθέτω το αλευρι
-
3
Βουτυρώνω το ταψι και ρίχνω λίγο λαδι
-
4
Χυνω το μείγμα και τρίβω απο πάνω μπόλικη φέτα
-
5
Πιέζω με ένα πιρουνάκι τη φέτα
-
6
Ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει αρκετό χρώμα
Σχόλια (24)