κύρια φωτογραφία συνταγής Γιαννιώτικο Τυρόψωμο
flora
flora @cook_8450000

Μια πρόταση για ένα γευστικό και "ενεργειακό" πρωινό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι του σεφ Γ. Γκελντή που σε συνεργασία με τον Διαιτολόγο Κ. Ξένο, κυκλοφορούν βιβλιαράκια με μενού, για λογαριασμό αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 600 γρ. αλεύρι
  2. 250 γρ. γάλα
  3. 250 ml νερό
  4. 400 γρ. φέτα τρίμμα
  5. 2 τριμμένα μέτρια κολοκύθια
  6. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τρίβουμε τα κολοκύθια, τα αλατίζουμε ελαφριά και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι για 2 ώρες να στραγγίξουν.

  2. 2

    Ανακατεύουμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά με τη φέτα.

  3. 3

    Προσθέτουμε τα τριμμένα κολοκύθια, λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.

  4. 4

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35-40 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

anemone
anemone @cook_8461829
Για να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα. Το έψησα αρκετά παραπάνω από σαράντα λεπτά και από μέσα δεν ψήθηκε καλά. Σαν γεύση καλό.

Από

flora
flora @cook_8450000
στις