Γιαουρτόπιτα χωρίς βούτυρο και αυγά
Πανεύκολο γλυκό, ελαφρύ και νόστιμο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Χρησιμοποιώ πρόβειο γιαούρτι μαζί με την πέτσα γιατί μου αρέσει περισσότερο.Μπορείτε να παραλείψετε τα αμύγδαλα ή αν θέλετε βάλτε ψιλοκομένο γλυκό του κουταλιού (πάει το πορτοκάλι, το νεράτζι) καθώς και 1 κουτ. σούπας από το σιρόπι του. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί.
-
2
Λαδώνετε ένα μικρό πυρέξ, ρίχνετε το μίγμα
-
3
Και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα. Δεν θέλει πολύ χρόνο.
-
4
Φτιάχνετε και το σιρόπι βάζοντας το νερό και τη ζάχαρη να βράσουν για 5 λεπτά και σιροπιάζετε το γλυκό μόλις βγει από το φούρνο.
Σχόλια (28)