Γιαουρτοτυρόπιτα 2

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

12 κομμάτια
  1. 3 κεσεδάκια το καθένα) γιαούρτι
  2. 6 αυγά μεγάλα
  3. 350 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  4. 500 γρ. φέτα σε τρίμματα
  5. 250 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο λιωμένο (κρύο)
  6. μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  7. 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ή λίγο ξερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μεγάλο μπολ (ή σε πυρίμαχο σκεύος) χτυπάμε τα αυγά πολύ καλά με σύρμα ή μίξερ χειρός να φουσκώσουν για μερικά λεπτά, προσθέτουμε το γιαούρτι, τα τυριά, το πιπέρι και το φρέσκο δυόσμο.

  2. 2

    Λίγο λίγο ρίχνουμε το αλεύρι μέχρι να έχουμε ένα μείγμα όπως το κέικ.

  3. 3

    Βουτυρώνουμε ταψί νούμερο 30 ή 32 και αδειάζουμε το μείγμα.

  4. 4

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αέρα στους 170°C για 45΄, μέχρι να φουσκώσει ελαφρά και να ροδίσει η επιφάνεια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ
ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ @cook_8452751
Πολύ ωραία η πίτα,μας άρεσε πάρα πολύ.Ευχαριστούμε!

Από

spyrid
spyrid @spyrid
στις
,Ellada