Γιαχνί λαχανικών
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρετε με τυρί φέτα και φυσικά φρέσκο ψωμί.
Υλικά
-
2 ντομάτες
-
4 πατάτες
-
2 μελιτζάνες
-
1 κρεμμύδι ξερό
-
2 κ.γ. πουρέ σκόρδου
-
2 ποτ. χυμό ντομάτας
-
1/3 ποτ. κρασί
-
1 ποτ. νερό
-
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
-
μυρωδικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόψτε σε ροδέλες τις πατάτες, τις μελιτζάνες και τα κολοκύθια και τηγανίστε τα.
-
2
Βγάλτε τα σε απορροφητικό χαρτί.
-
3
Τσιγαρίστε σε μία κατσαρόλα με λίγο λάδι τις ντομάτες και το κρεμμύδι σε φέτες και το σκόρδο.
-
4
Προσθέστε το κρασί και μετά από μία καλή βράση, το χυμό ντομάτας και το νερό.
-
5
Αφήστε να βράσει για 15'.
-
6
Στο τέλος, ρίξτε αλάτι-πιπέρι-ρίγανη, μυρωδικά της αρεσκείας σας και τα λαχανικά που τηγανίσατε.
-
7
Αφήστε να βράσει για 15' και είναι έτοιμο!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια