κύρια φωτογραφία συνταγής Gingerbread
anna1973
anna1973 @cook_8453043

Χριστουγεννιατικα μπισκότα/στολίδια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να τα στολίσετε με γλάσσο και επίσης να δημιουργήσετε τρύπες χρησιμοποιόντας φασόλια, για να τα κρεμάσετε στο Δέντρο - Μυρίζουν Υπέροχα !!! Ευχαριστούμε την eliza04 για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
  1. 6 φλυντζ. τσ.  αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  2. 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
  3. 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  4. 1 φλυντζ. τσ. βούτυρο
  5. 1 φλυντζ. τσ. μαύρη ζάχαρη
  6. 4 κουτ. γλ. τζίντζερ σε σκόνη
  7. 4 κουτ. γλ. κανέλα
  8. 1 1/2 κουτ. γλ. γαρύφαλλο σε σκόνη
  9. 1 1/2 κουτ. γλ. αλάτι
  10. 2 μεγάλα αβγά
  11. 1 φλυντζ. τσ. μελάσσα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.

  2. 2

    Ρίχνουμε τα μπαχαρικά, το αλάτι, αβγά και μελάσσα και χτυπάμε μέχρι να γίνει ομειογενές το μείγμα.

  3. 3

    Σε χαμηλή ταχύτητα προσθέτουμε το αλεύρι, σόδα, και το μπέικιν.

  4. 4

    Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 μέρη, τυλίγουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

  5. 5

    Ανοίγουμε φύλλο πάχους 1 εκ. περίπου, κόβουμε σε διάφορα σχέδια και ψήνουμε στους 250 βαθμούς για 10' μέχρι να γίνουν τραγανά χωρίς να σκουρύνουν πολύ.

Αντιδράσεις

Από

anna1973
anna1973 @cook_8453043
στις
μου αρεσει η χλιδη και η καλοπεραση!!!
Δες περισσότερα