κύρια φωτογραφία συνταγής Γιουβαρλάκια με σπανάκι και ανθότυρο

Γιουβαρλάκια με σπανάκι και ανθότυρο

3 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
niki2204
niki2204 @cook_8480483
Chaniá, Greece,ΕΛΛΑΔΑ

Μια εναλλακτική συνταγή για όσους αγαπούν τα γιουβαρλάκια αλλά δεν τους αρέσει ιδιαίτερα το κρέας...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 μερίδες
  1. 500 γρ. σπανάκι σε φύλλα
  2. 500 γρ. ανθότυρο
  3. 100 γρ. αλεύρι
  4. 150 γρ. τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί
  5. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  6. 2 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
  7. 2 καρότα ψιλοκομμένα
  8. 100 γρ. τριμμένη γραβιέρα
  9. ελαιόλαδο
  10. αλάτι
  11. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάλτε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το σπανάκι.  Αφήστε το σε χαμηλή φωτιά για αρκετά λεπτά μέχρι να μαραθεί.

  2. 2

    Κατεβάστε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήστε το σπανάκι να κρυώσει.

  3. 3

    Αδειάστε το σε ένα μπολ και προσθέστε το ανθότυρο, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, το τριμμένο ψωμί, το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι.

  4. 4

    Ανακατέψτε και ζυμώστε το μείγμα.  Αν είναι αραιό προσθέστε λίγο αλεύρι.  Πλάστε σε μικρές μπάλες και βάλτε τες σε ένα ταψί.

  5. 5

    Βάλτε σε μια κατσαρόλα 2 λίτρα νερό, ρίξτε το κρεμμύδι, τα καρότα και τα κολοκυθάκια βάλτε την κατσαρόλα στην φωτιά και αφήστε το να πάρει μια βράση.

  6. 6

    Ρίξτε τα γιουβαρλάκια και αφήστε τα να βράσουν για 2-3 λεπτά από την στιγμή που θα ανέβουν στην επιφάνεια του νερού.

  7. 7

    Σερβίρετε τα με την τριμμένη γραβιέρα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

niki2204
niki2204 @cook_8480483
στις
Chaniá, Greece,ΕΛΛΑΔΑ