Γιουβέτσι με κοτόπουλο ή γαλοπούλα
Ενα γρήγορο γιουβέτσι με κοτόπουλο ή γαλοπούλα όλο νοστιμιά!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ελαφρώς στο ελαιόλαδο μαζί με το κριθαράκι. Λιώνουμε τον κύβο κότας σε λίγο ζεστό νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τον ντοματοπελτε, το σκορδάκι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να ψηθεί το κριθαράκι. Συμπληρώνουμε με όσο νερό χρειαστεί.
-
2
Έχουμε ψιλοκόψει το κοτόπουλο ή την γαλοπούλα και προς το τέλος του ψησίματος το ρίχνουμε στο κριθαράκι.
-
3
Βάζουμε το φαγητό μας σε πήλινο ή σε ταψάκι και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.Συνοδεύουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.Καλή σας όρεξη!
Σχόλια