Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 φλ.
  1. 2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο
  2. 1 πιπερίτσα καυτερή ψιλοκομμένη
  3. 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  4. 1/2 κρεμμυδι (αν θέλετε)
  5. 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
  6. 1/4 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  7. αλάτι
  8. 1 ντομάτα σε κομμάτια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξεφλουδίστε και βγάλτε το κουκούτσι από τα αβοκάντο. Κοψτε σε πολύ μικρά κομματάκια το ένα.

  2. 2

    Βαλτε στο μουλτι το σκορδο, το κρεμμυδι, το δεύτερο αβοκάντο και τα υπόλοιπα υλικά εκτος της ντοματας. Χτυπήστε να λιώσουν. Δοκιμάστε και διορθώστε τη γεύση βάζοντας παραπάνω λεμόνι ή αλάτι.

  3. 3

    Προσθέστε το πρώτο αβοκάντο και τη ντομάτα.

  4. 4

    Σκεπάστε το μπολ με αλουμινόχαρτο ή πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο για μερικές ώρες πριν το σερβίρετε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

ansou
ansou @cook_8450472
Τη φτιαχνω συχνα πυκνα για τη μαρουλοσαλατα μας!Οταν ειναι καθημερινη ομως,δυστυχως,δε βαζω σκορδο...Δινει μια διαφορετικη νοτα στο μαρουλι.Επισης μεσα σε κρυα σαντουιτς εξαιρετικη.

Από

Sitronella
Sitronella @Sitronella
στις
Καλαμάτα,
Με λένε Στέλλα και μένω στην Καλαμάτα. Ξεκίνησα το 2004 τις Συνταγές της Παρέας που έγιναν Cookpad. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική φυσικά (!), ακόμα περισσότερο η ζαχαροπλαστική, τα ταξίδια και το διάβασμα. Διαβάζω και βλέπω πολύ επιστημονική φαντασία και φάνταζι. Ο λογαριασμός μου στο instagram είναι https://www.instagram.com/sitro_stella/
Δες περισσότερα