''Γκουρμέ'' κρέπες daquirie φράουλα
Μια καλοκαιρινή εκδοχή της κρέπας συνδυάζοντας την με το πολύ γνωστό κοκτέιλ δίνοντας μια ξεχωριστή γεύση στο πολύ αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο ρούμι στο μίγμα και να εμπλουτίσετε την γέμιση με κάποιο άλλο υλικό της αρεσκείας σας όπως μπισκότο η ξηρούς καρπούς. Δοκιμάστε την καλοκαιρινή αυτή εκδοχή της κρέπας και αφήστε άφωνους τους καλεσμένους σας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τις φράουλες σε ένα δοχείο κομμένες σε μικρά κομμάτια, ρίχνουμε το ρούμι μέχρι να καλύψουμε όλη την επιφάνεια και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες.
-
2
Σε ένα μεγάλο μπώλ ρίχνουμε όλα τα υλικά για το χυλό και ανακατεύουμε πολυ καλά μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αφήνουμε το χυλό μας στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
-
3
Φτιάχνουμε τις κρέπες μας στο τηγάνι και τις γεμίζουμε με τα υλικά.
-
4
Οι κρέπες μας είναι έτοιμες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια