TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
Λήμνος,Γερμανία

Γλάσο άσπρο απο άχνη για να καλύψουμε διάφορα γλυκά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το γλάσο μπορείτε να το χρωματίσετε και να καλύψετε διάφορα γλυκά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 370 γραμ. άχνη
  2. 2 ασπράδια απο αυγά
  3. 2 κ.γ. χυμό λεμονιού
  4. 1 βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τα ανακατέυουμε την άχνη, με την βανίλια και τα ασπράδια με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει το μείγμα μας ένα.

  2. 2

    Προσθέτουμε και τα 2 κουταλάκια χυμό λεμονιού και έχουμε έτοιμο το γλάσο μας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (84)

Ζουζουνελ
Ζουζουνελ @cook_8455179
Ωστε ασπραδι αυγου βαζουν και γίνετε τοσο γαλακτερό ,δεν μπορουσα να καταλαβω τι εβαζαν και γινοταν τοσο ασπρο,Θα το δοκιμασω πολυ συντομα και θα βαλω τα πιρουνακια μου!Σκληραίνει πολυ οταν στεγνωσει;Ευχαριστω!!!

Από

TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
στις
Λήμνος,Γερμανία
Η μαγειρική όπως και η Αγάπη.... νομίζω πως δέν έχουν όρια για κανέναν!
Δες περισσότερα