Γλάσο σοκολάτας θεϊκό από Στ. Παρλιάρο
tjo
@cook_8483520
Γρήγορο και με σίγουρη γευστική επιτυχία!
Υλικά
-
200 γρ. κουβερτούρα 55%κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
-
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά
-
30 γρ. μέλι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και πριν πάρει βράση, την αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα.
-
2
Ομογενοποιούμε πολύ καλά με μπλέντερ χειρός ή με μαρίζ, όχι με σύρμα, προσθέτοντας και το μέλι.
Σχόλια (22)