Γλυκό φρυγανάτο
Πολύ εύκολο, απλό και δροσερό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Φτιάχνουμε την κρέμα, με την κάστερ πάουντερ, ζάχαρη και γάλα.
-
2
Φτιάχνουμε το σιρόπι.
-
3
Βάζουμε σε ένα PYREX μία στρώση φρυγανιές και τις ραντίζουμε με το σιρόπι. Κατόπιν στρώνουμε την κρέμα και μετά πάλι στρώση από φρυγανιές και πάλι τις ραντίζουμε.
-
4
Στο τέλος χτυπάμε το ΜΟΡΦΑΤ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και απλώνουμε από πάνω από τις φρυγανιές.
-
5
Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με τριμμένη σοκολάτα ή τρούφα.
-
6
Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
Σχόλια (16)