κύρια φωτογραφία συνταγής Γλυκό φρυγανάτο
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 πακέτα μεγάλα φρυγανιές
  2. 1 κουτί κρέμα κάστερ πάουντερ
  3. 1 λίτρο γάλα
  4. λίγη ζάχαρη
  5. τριμμένη σοκολάτα ή τρούφα
  6. Για σιρόπι
  7. 3 φλυτζάνια ζάχαρη
  8. 4 φλυτζάνια νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Φτιάχνουμε την κρέμα, με την κάστερ πάουντερ, ζάχαρη και γάλα.

  2. 2

    Φτιάχνουμε το σιρόπι.

  3. 3

    Βάζουμε σε ένα PYREX μία στρώση φρυγανιές και τις ραντίζουμε με το σιρόπι. Κατόπιν στρώνουμε την κρέμα και μετά πάλι στρώση από φρυγανιές και πάλι τις ραντίζουμε.

  4. 4

    Στο τέλος χτυπάμε το ΜΟΡΦΑΤ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και απλώνουμε από πάνω από τις φρυγανιές.

  5. 5

    Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με τριμμένη σοκολάτα ή τρούφα.

  6. 6

    Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (16)

MAROUSW
MAROUSW @cook_marousw
Είναι ένα καταπληκτικό γλυκό, τρομερά δροσερό, πανεύκολο και εύγευστο. Νάσαι καλά ΜΠΙΣΚΟΤΙΤΣΑ [με πήγες βέβαια και πάρα πολύ πίσω όταν το έφτιαχνε η μητέρα μου με τις μεγάλες φρυγανιές από το φούρνο σε μία στρώση, σιρόπι, κρέμα και σαντιγύ.. μετά το πασπάλιζε με κανέλλα..] σκέτη κόλαση. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΙΣΚΟΤΙΤΣΑ

Από

Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
στις
Αλεξανδρούπολη