Γλυκό με γιαούρτι και ανανά
Δροσερο και ευκολο καλοκαιρινο γλυκακι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Να χτυπηθει το γλυκο με συρμα καλυτερα και οσο γινεται ελαφροτερα
Υλικά
-
1 μεγαλο γιαουρτι 500γρ ή δυο μικρα
-
1 πακετο ζελε ανανα
-
1 μορφατ
-
1 κουτι ανανα κομποστα
-
1 φλ αμυγδαλα ασπρισμενα και ψιλοκομμενα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καταρχειν φιαχνουμε τον ζελε ανανα οπως λεει στο κουτι, μονο που αντικαθιστουμε το κρυο νερο με το σιροπι τις κομποστας ανανα και δεν το βαζουμε στο ψυγειο.
-
2
Μετα χτυπαμε το μορφατ με το γιαουρτι και ριχνουμε τον ζελε. Συνεχιζουμε το χτυπημα ελαφρια, ριχνουμε και τα αμυγδαλα, τα βαζουμε σε ενα μπολ και τοποθετουμε απο πανω τον ανανα
-
3
Το βαζουμε στο ψυγειο για 2 ωρες περιπου.
Σχόλια (8)