κύρια φωτογραφία συνταγής Γλυκό με κρέμα και ζελέ
natasoulini
natasoulini @cook_8461285
,Κύπρος

Ένα δροσιστικό και εντυπωσιακό γλυκάκι που είναι και πολύ ανάλαφρο...

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλω μπορώ να αντικαταστήσω μέρος του κρύου νερού που χρησιμοποιώ για να φτιάξω το ζελέ με το σιρόπι που θα στραγγίξω από την κονσέρβα με τα φρούτα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
6-7 μπολάκια
  1. 1 άνθος αραβοσίτου Γιώτης με γεύση βανίλια (όχι στιγμής)
  2. 6 κοφτές κουταλιές σούπας ζάχαρη
  3. 3 1/4 φλιτζάνια τσαγιού γάλα
  4. 1 μεγάλη κονσέρβα με διάφορα φρούτα σε κυβάκια
  5. 1 φακελάκι ζελέ φράουλα ή άλλη γεύση της αρεσκείας μας.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ακολουθούμε τις οδηγίες παρασκευής που αναγράφονται πάνω στο φακελάκι του άνθους αραβοσίτου και ετοιμάζουμε την κρέμα.

  2. 2

    Μοιράζω την κρέμα σε μπωλάκια ώστε να φτάνει μέχρι το μέσο περίπου του μπωλ και αφήνω να κρυώσουν και να πήξει η κρέμα.

  3. 3

    Ετοιμάζω το ζελέ μου και πάλι ακολουθώντας τις οδηγίες παρασκευής που αναγράφονται στο φακελάκι.

  4. 4

    Αφού ετοιμάσω το ζελέ προσθέτω μέσα τα κυβάκια των φρούτων χωρίς το σιρόπι τους και ανακατεύω καλά.

  5. 5

    Προσθέτω το ζελέ με τα φρούτα με βαθιά κουτάλα πάνω στην κρέμα μου μέχρι να γεμίσει το μπωλάκι.

  6. 6

    Βάζω στο ψυγείο τα μπωλάκια μου μέχρι να πήξει το ζελέ και σερβίρω.

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Μια χαρά γλυκάκι, εύκολο και γρήγορο! Μπορεί να \"εμπλουτιστεί\" με μπισκότα για βάση :)

Από

natasoulini
natasoulini @cook_8461285
στις
,Κύπρος