κύρια φωτογραφία συνταγής Γλυκό ψυγείου με γιαούρτι
zanna
zanna @cook_8461949

Δροσιστικό γλυκάκι για ζεστές μέρες!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αφήστε το γλυκό τουλάχιστον 8 ώρες στο ψυγείο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 500 γρ.γιαούρτι στραγγιστό
  2. 1 φυτική σαντυγί(μεσαίο μέγεθος)
  3. 1 Ανθος Αραβοσίτου βανίλια στιγμής (αν το μίγμα μας βγεί αραιό)
  4. 1 ποτηράκι συσκευασίας μαρμελαδα bom mama κεράσι
  5. 1 κουτι σαβουαγιάρ
  6. Για το σιρόπι
  7. Βράστε 1 κούπα νερό, 4 κουταλιές ζάχαρη και 1 φλυτζανάκι λικερ γκραντ μαρνιέ.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάτε το γιαούρτι για να σπάσει και κατόπιν προσθέστε την σαντυγί και χτυπήστε μεχρι να αφρατέψει.

  2. 2

    Εαν το μίγμα σας είναι αραιό προσθέστε το άνθος αραβοσίτου στιγμής.

  3. 3

    Προηγουμένως έχετε τοποθετήσει τα σαβουαγιάρ σε ένα μακρόστενο πυρέξ και τα έχετε περιχύσει με το σιρόπι που έχετε ήδη ετοιμάσει.

  4. 4

    Ρίχνετε απο πανω την κρέμα και στο τέλος απλώνετε την μαρμελάδα κεράσι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

kitro
kitro @cook_8468218
το εφτιαξα και ειναι τελειο.πολυ δροσιστικο και ελαφρυ χωρις τις περιτες κρεμες γαλακτος.και φυσικα γινεται στη στιγμη.

Από

zanna
zanna @cook_8461949
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα