Γλυκό ψυγείου πανεύκολο
Πρόκειται για ένα γλυκό ψυγείου, στην ουσία με τρία υλικά που μας βγάζει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εκτός από παστέλι αμυγδάλου μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε της αρεσκείας σας. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε μπισκότα σπασμένα, ακόμα και κομμάτια σοκολάτας.
Υλικά
-
1 συσκευασία morfat
-
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
-
1 παστέλι με αμύγδαλα τριμμένο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το morfat στο μίξερ μέχρι να φουσκώσει και να γίνει αφράτο.
-
2
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
-
3
Σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε στο μείγμα το τριμμένο παστέλι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιγά-σιγά.
-
4
Απλώνουμε το μείγμα σε μία μακρόστενη φόρμα του κέικ ή όποια άλλη φόρμα θέλουμε, και το αφήνουμε για ένα βράδυ να παγώσει.
-
5
Το διατηρούμε στη συντήρηση.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια