κύρια φωτογραφία συνταγής Γλυκό ψυγείου πανεύκολο

Γλυκό ψυγείου πανεύκολο

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
tapsaki
tapsaki @cook_8508590
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,Ελλάδα

Πρόκειται για ένα γλυκό ψυγείου, στην ουσία με τρία υλικά που μας βγάζει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση!

Λίγα μυστικά ακόμα

Εκτός από παστέλι αμυγδάλου μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε της αρεσκείας σας. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε μπισκότα σπασμένα, ακόμα και κομμάτια σοκολάτας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 συσκευασία morfat
  2. 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
  3. 1 παστέλι με αμύγδαλα τριμμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το morfat στο μίξερ μέχρι να φουσκώσει και να γίνει αφράτο.

  2. 2

    Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

  3. 3

    Σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε στο μείγμα το τριμμένο παστέλι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιγά-σιγά.

  4. 4

    Απλώνουμε το μείγμα σε μία μακρόστενη φόρμα του κέικ ή όποια άλλη φόρμα θέλουμε, και το αφήνουμε για ένα βράδυ να παγώσει.

  5. 5

    Το διατηρούμε στη συντήρηση.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

tapsaki
tapsaki @cook_8508590
στις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,Ελλάδα