κύρια φωτογραφία συνταγής Γλυκό ψυγείου
moutraki
moutraki @cook_8454993
,Ελλάδα

Έυκολη και γρήγορη συνταγούλα, τρώγεται ευχάριστα γιατί είναι ελαφριά και δροσερή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ένα μυστικό για να μην ανέβουν τα μπισκότα πάνω από την κρέμα είναι να γεμίσουμε τα κενά ανάμεσα από τα μπισκότα με θρίμματα απο μπισκοτο. Καλή σας όρεξη!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 φακελάκι κρεμα γιώτης βανίλια
  2. 1 φακελάκι κρεμα γιώτης σοκολάτα
  3. 1 και 1/2 πακέτο μπισκοτα πτι μπερ
  4. λιγη κανέλλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Στρώνουμε ομοιόμορφα τα μπισκοτα μας σε ένα πυρέξ γιάλινο.

  2. 2

    Αραιώνουμε το ζαχαρούχο γάλα με νερό και ρίχνουμε σε ενα τσικαλάκι 3 κούπες από αυτό το γάλα. Προσθέτουμε την σκονη σοκολάτας και ανακατέβουμε συνεχώς μέχρι να πήξει πάνω στο μάτι.

  3. 3

    Αφού κρυώσει για 3 λεπτάκια την ρίχνω σιγά σιγά πανω στα μπισκότα προσέχωντας να μην ανέβουν πάνω από την κρέμα.

  4. 4

    Αφήνω περιπου 40 λεπτά να κρυώσει και προσθετω αλλη μια στρώση με μπισκότα.

  5. 5

    Επαναλαμβάνω το ίδιο για την κρέμα βανίλια.

  6. 6

    Σκορπίζουμε από πάνω την κανέλλα και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.

Αντιδράσεις

Από

moutraki
moutraki @cook_8454993
στις
,Ελλάδα