Γλώσσες μαριναρισμένες στο φούρνο
Ψάρι γλώσσα στο φούρνο, προς αποφυγήν του τηγανιού...
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αποψύχουμε καλά τις γλώσσες απο την κατάψυξη.
-
2
Στίβουμε τα λεμόνια.
-
3
Βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος το χυμό των λεμονιών, το λάδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και βάζουμε τις γλώσσες στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα.
-
4
Αφού τις βγάλουμε απο το ψυγείο, περνάμε τις γλώσσες απο την τριμμένη φρυγανιά με τον ψιλοκομμένο άνιθο.
-
5
Ψήνουμε σε ταψάκι που έχουμε βάλει λαδόκολλα, σε μέτριο φούρνο για περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα.
Σχόλια (3)