κύρια φωτογραφία συνταγής Γλώσσες μαριναρισμένες στο φούρνο
newcook
newcook @newcook

Ψάρι γλώσσα στο φούρνο, προς αποφυγήν του τηγανιού...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 Minutes
  1. 1 συσκευασία γλώσσες κατεψυγμένες απο το super market
  2. λάδι, όσο ο χυμός των λεμονιών και λίγο παραπάνω
  3. ψιλοκομμένο άνιθο (προεραιτικά)
  4. αλάτι, πιπέρι
  5. ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αποψύχουμε καλά τις γλώσσες απο την κατάψυξη.

  2. 2

    Στίβουμε τα λεμόνια.

  3. 3

    Βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος το χυμό των λεμονιών, το λάδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και βάζουμε τις γλώσσες στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα.

  4. 4

    Αφού τις βγάλουμε απο το ψυγείο, περνάμε τις γλώσσες απο την τριμμένη φρυγανιά με τον ψιλοκομμένο άνιθο.

  5. 5

    Ψήνουμε σε ταψάκι που έχουμε βάλει λαδόκολλα, σε μέτριο φούρνο για περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

tzoulitsa
tzoulitsa @tzoulitsa
πολύ ωραία,ευχαριστούμε,προσωπικά θα έβαζα λίγο λιγότερο λεμόνι,αλλά αυτά είναι γούστα

Από

newcook
newcook @newcook
στις