κύρια φωτογραφία συνταγής Γλώσσες με ελιές

Γλώσσες με ελιές

22 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
zanice
zanice @cook_8453965
Μήλος,Ελλάδα

Ιδανικό για όσες κάνουν δίαιτα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή την βρήκα στο περιοδικό Hello.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 4 φιλέτα γλώσσας, καταψυγμένα
  2. 2 κουταλιές λευκό ξηρό κρασί
  3. 50 γραμμ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
  4. 1 ζωμό από κύβο λαχανικών
  5. 2 κουταλιές μαιντανό
  6. 1 σκελίδα σκόρδο
  7. λάδι
  8. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφήστε τα φιλέτα να ξεπαγώσουν, πλύνετέ τα καλά, στείψτε τα, ελαφρά και προσεκτικά, ανάμεσα στις παλάμες σας και έπειτα σκουπίστε τα.

  2. 2

    Ψιλοκόψτε το μαιντανό και κοπανίστε το σκόρδο.

  3. 3

    Κόψτε τις ελιές σε ροδέλες.

  4. 4

    Ζεστάνετε 3 κουταλιές λάδι (ή μια αν είστε σε δίαιτα) σ'ένα αντικολλητικό τηγάνι

  5. 5

    Προσθέστε το μισό μαιντανό, το σκόρδο και σοτάρετε ελάχιστα.

  6. 6

    Ανακατέψτε και βάλτε τα φιλέτα στο τηγάνι, σοτάρετε ελάχιστα, χωρίς να τα γυρίσετε, πασπαλίστε τα με αλάτι, πιπέρι και περιχύστε τα με το κρασί.

  7. 7

    Αφήστε το να εξατμιστεί, και προσθέστε τις ελιές.

  8. 8

    Κουνήστε το τηγάνι, περιχύστε με μερικές κουταλιές ζεστό ζωμό και αφήστε το φαγητό στη φωτιά για 2-3 λεπτά.

  9. 9

    Βάλτε το ψάρι σε μία πιατέλα, πασπαλίστε με τον υπόλοιπο μαιντανό και σερβίρετέ το ζεστό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

zanice
zanice @cook_8453965
στις
Μήλος,Ελλάδα
Είμαι μια απλή νοικορυρά που λατρεύει το καλό φαγητό, τη καλή παρέα και το χιούμορ...Το καλύτερό μου είναι να μαγειρεύω για την οικογένεια μου και τους φίλους μου και να βλέπω ότι τα πιάτα αδειάζουν γρήγορα...
Δες περισσότερα