κύρια φωτογραφία συνταγής Γλωσσες με μανιταρια και πρασο

Γλωσσες με μανιταρια και πρασο

22 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
λωξαντρα
λωξαντρα @cook_8451992

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρησιμοποιω το ιδιο τηγανι (χωρις να το πλυνω) για να αρωματισει το λαδι απ΄το πρασο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 4 φιλέτα γλώσσας
  2. 1 κουπάκι άσπρα μανιτάρια
  3. 2 πράσα
  4. 1 κ.σ. άσπρο βούτυρο
  5. 1 σφηνάκι λευκό κρασί
  6. αλάτι, πιπέρι
  7. αλεύρι
  8. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε το βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι.

  2. 2

    Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα πράσα ψιλοκομμένα.

  3. 3

    Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστούν λίγο τα υγρά, και ρίχνουμε τη κρέμα, αλατοπιπερώνουμε.

  4. 4

    Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει και μόλις δέσει τη βάζουμε σε ένα μπολ.

  5. 5

    Στο ίδιο τηγάνι, το σκουπίζουμε με χαρτί προσεκτικά και ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο.

  6. 6

    Αλευρώνουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.

  7. 7

    Όταν είναι έτοιμα ξαναρίχνουμε τη σάλτσα και..καλή μας όρεξη!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

λωξαντρα
λωξαντρα @cook_8451992
στις