
Γλωσσίτσες γάτας

Αλλιώς "Langues de chat". Από τον Παρλιάρο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Κάτι για να συνοδεύσει τα παγωτάκια σας!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφήνουμε το βούτυρο και τα ασπράδια εκτός ψυγείου για τουλάχιστον 2 ώρες.
-
2
Ανακατεύουμε το βούτυρο μέχρι να μαλακώσει πολύ και προσθέτουμε την άχνη ανακατεύοντας. Προσθέτουμε και τα ασπράδια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
-
3
Ρίχνουμε και το αλεύρι.
-
4
Βάζουμε τη ζύμη μας σε κορνέ και φτιάχνουμε μπαστουνάκια μήκους 5-6 χιλ. και πάχους 4-6 χιλ, τα οποία αραδιάζουμε σε λαδόχαρτο ή βουτυρωμένο ταψί. Κουνάμε λίγο το ταψί μας για να απλώσουν λίγο τα μπισκοτάκια μας.
-
5
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10', μέχρι να ροδίσουν και να ξεροψηθούν γύρω-γύρω.
Παρόμοιες συνταγές

Τιραμισού του Παρλιάρου


Τούρτα σοκολάτας Concorde


Cupcakes παγωτού


Μπισκότο δίχρωμο για πάρτυ


Τάρτα με καρύδια και μέλι


Μους αχλάδι


Νουγκατίνα της μαμάς Βούλας


Πάστα φλώρα η ασύγκριτη


Πάστα φλώρα! 👩🍳


Πεντανόστιμη βασιλόπιτα


Τούρτα Σεράνο του Στέλιου Παρλιάρου


Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα 🍓🍓🍓


Το σπιτάκι της Άνναμπελ


Κρέπες ερωτευμένες


Τσουρέκι με φρούτα


Cheese cake με καραμελωμένες φράουλες Παρλιάρου


Σταφυλόπιτα


Κουραμπιεδωτά μπισκότα σοκολάτας


Τάρτα με φρούτα


Γλάσο άσπρο στο χέρι


Χριστουγεννιάτικος κορμός με κάστανα


Τα πάντα για τις γλυκιές κρέπες


Τσιζκέικ φούρνου με φρούτα του δάσους του Παρλιάρου


Τιραμισού το απόλυτο!


Μπισκότα βουτυράτα


Αγαπημένα "γυαλάκια" 😎 😎😎


Παγωτό light


Μπισκότα δίχρωμα...!


Κέικ σοκολάτας με αμυγδαλόσκονη


Δίχρωμα πεντανόστιμα Butter Cookies

Σχόλια (10)