Φωτογραφία της συνταγής Γλωσσίτσες γάτας

Γλωσσίτσες γάτας

Ginger
Ginger @cook_8449896
Αθήνα,

Αλλιώς "Langues de chat". Από τον Παρλιάρο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Κάτι για να συνοδεύσει τα παγωτάκια σας!

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου

Υλικά

  1. 110 γραμμ. βούτυρο
  2. 130 γραμμ. άχνη
  3. 4 ασπράδια
  4. 130 γραμμ. κοσκινισμένο αλεύρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφήνουμε το βούτυρο και τα ασπράδια εκτός ψυγείου για τουλάχιστον 2 ώρες.

  2. 2

    Ανακατεύουμε το βούτυρο μέχρι να μαλακώσει πολύ και προσθέτουμε την άχνη ανακατεύοντας. Προσθέτουμε και τα ασπράδια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

  3. 3

    Ρίχνουμε και το αλεύρι.

  4. 4

    Βάζουμε τη ζύμη μας σε κορνέ και φτιάχνουμε μπαστουνάκια μήκους 5-6 χιλ. και πάχους 4-6 χιλ, τα οποία αραδιάζουμε σε λαδόχαρτο ή βουτυρωμένο ταψί. Κουνάμε λίγο το ταψί μας για να απλώσουν λίγο τα μπισκοτάκια μας.

  5. 5

    Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10', μέχρι να ροδίσουν και να ξεροψηθούν γύρω-γύρω.

Αντιδράσεις

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου

Σχόλια (10)

alessandra
alessandra @cook_8450437
ειναι αυτα τα νοστημα μπισκοτακια που βαζουν στο εμποριο στα παγωτα??πρεπει οπωσδηποτε να ειναι το απραδι κ το βουτηρο 2 ωρες?

Από

Ginger
Ginger @cook_8449896
στις
Αθήνα,

Παρόμοιες συνταγές