
Γλωσσίτσες γάτας

Αλλιώς "Langues de chat". Από τον Παρλιάρο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Κάτι για να συνοδεύσει τα παγωτάκια σας!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφήνουμε το βούτυρο και τα ασπράδια εκτός ψυγείου για τουλάχιστον 2 ώρες.
-
2
Ανακατεύουμε το βούτυρο μέχρι να μαλακώσει πολύ και προσθέτουμε την άχνη ανακατεύοντας. Προσθέτουμε και τα ασπράδια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
-
3
Ρίχνουμε και το αλεύρι.
-
4
Βάζουμε τη ζύμη μας σε κορνέ και φτιάχνουμε μπαστουνάκια μήκους 5-6 χιλ. και πάχους 4-6 χιλ, τα οποία αραδιάζουμε σε λαδόχαρτο ή βουτυρωμένο ταψί. Κουνάμε λίγο το ταψί μας για να απλώσουν λίγο τα μπισκοτάκια μας.
-
5
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10', μέχρι να ροδίσουν και να ξεροψηθούν γύρω-γύρω.
Παρόμοιες συνταγές

Τιραμισού του Παρλιάρου


Τούρτα σοκολάτας Concorde


Cupcakes παγωτού


Μπισκότο δίχρωμο για πάρτυ


Τάρτα με καρύδια και μέλι


Νουγκατίνα της μαμάς Βούλας


Μους αχλάδι


Πάστα φλώρα η ασύγκριτη


Πάστα φλώρα! 👩🍳


Πεντανόστιμη βασιλόπιτα


Το σπιτάκι της Άνναμπελ


Τούρτα Σεράνο του Στέλιου Παρλιάρου


Σταφυλόπιτα


Κρέπες ερωτευμένες


Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα 🍓🍓🍓


Cheese cake με καραμελωμένες φράουλες Παρλιάρου


Τσουρέκι με φρούτα


Κουραμπιεδωτά μπισκότα σοκολάτας


Χριστουγεννιάτικος κορμός με κάστανα


Τάρτα με φρούτα


Μπισκότα βουτυράτα


Γλάσο άσπρο στο χέρι


Τα πάντα για τις γλυκιές κρέπες


Τσιζκέικ φούρνου με φρούτα του δάσους του Παρλιάρου


Αγαπημένα "γυαλάκια" 😎 😎😎


Τιραμισού το απόλυτο!


Μπισκότα δίχρωμα...!


Δίχρωμα πεντανόστιμα Butter Cookies


Κέικ σοκολάτας με αμυγδαλόσκονη


Παγωτό light

Σχόλια (10)