Γοβιοί τηγανητοί

,

Περιγραφή

Μεζεδάκι με τσιπουράκι σπέσιαλ!

Γοβιοί τηγανητοί

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό γοβιοί
  • 1 κουτ. γλυκού φρυγανιά τριμμένη
  • κίτρινο αλεύρι
  • χοντρό αλάτι
  • ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Με θαλασσινά
Μέθοδος: Τηγανιού
Σερβίρει: 4 άτομα
Κόστος:
(1 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: 60' (1 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 10' (1 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Καθαρίζουμε τους γοβιούς από τα λέπια και τα εντόσθια, τους αλατίζουμε και τους αφήνουμε για 30'.
  2. Τους πανάρουμε στο μείγμα αλευριού-φρυγανιάς και τους τηγανίζουμε.
  3. Απορροφάμε το περιττό λάδι με χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

Σχετικές συνταγές

    0 Όλα

    0 Σχόλια

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Σχετικά άρθρα

    Γαρίδα ένα φρούτο της θάλασσας
    Η εμφάνιση και μόνο των φρούτων της θάλασσας (θ...
    Τα μυστικά του τηγανιού
    Το τηγάνισμα μπορεί να φαίνεται απλή δουλειά, ...
    Ψάρια: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε πλέον σχεδόν όλα τα ψάρια καθ'...
    ΨΑΡΟΣΥΜΒΟΥΛΕΣ με το WWF και τον Λευτέρη Λαζάρου
    Το γνώριζες ότι το 90% των παγκόσμιων ιχθυαποθε...
    Πως θα ξεχωρίσουμε το φρέσκο ψάρι
    Απο την ουρά ή από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι...