Γοβιοί τηγανητοί

,

Περιγραφή

Μεζεδάκι με τσιπουράκι σπέσιαλ!

Γοβιοί τηγανητοί

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό γοβιοί
  • 1 κουτ. γλυκού φρυγανιά τριμμένη
  • κίτρινο αλεύρι
  • χοντρό αλάτι
  • ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Με θαλασσινά
Μέθοδος: Τηγανιού
Σερβίρει: 4 άτομα
Κόστος:
(1 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: 60' (1 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 10' (1 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Καθαρίζουμε τους γοβιούς από τα λέπια και τα εντόσθια, τους αλατίζουμε και τους αφήνουμε για 30'.
  2. Τους πανάρουμε στο μείγμα αλευριού-φρυγανιάς και τους τηγανίζουμε.
  3. Απορροφάμε το περιττό λάδι με χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

Σχετικές συνταγές

    0 Όλα

    0 Σχόλια

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Σχετικά άρθρα

    Μερικά ψάρια είναι
    Οι μεσογειακοί λαοί πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ό...
    Η προστασία της θάλασσας μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων....
    Σε όλο τον κόσμο, η κατάσταση των αλιευτικών αποθε...
    Πώς θα ξεχωρίσουμε το φρέσκο ψάρι
    Από την ουρά ή από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι; Τα ...
    Πώς καταψύχουμε ψάρια
    Ψαρέψαμε φρέσκα ψαράκια αλλά δεν θα τα φάμε αμέσω...
    ΨΑΡΟΣΥΜΒΟΥΛΕΣ με το WWF και τον Λευτέρη Λαζάρου
    Το γνώριζες ότι το 90% των παγκόσμιων ιχθυαποθε...