Γοβιοί τηγανητοί

5 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
4 άτομα
  1. 1 κιλό γοβιοί
  2. 1 κουτ. γλυκού φρυγανιά τριμμένη
  3. κίτρινο αλεύρι
  4. χοντρό αλάτι
  5. ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τους γοβιούς από τα λέπια και τα εντόσθια, τους αλατίζουμε και τους αφήνουμε για 30'.

  2. 2

    Τους πανάρουμε στο μείγμα αλευριού-φρυγανιάς και τους τηγανίζουμε.

  3. 3

    Απορροφάμε το περιττό λάδι με χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

syntageskamomata
syntageskamomata @syntageskamomata
στις
Thessaloniki, Greece
Λάτρης της μαγειρικής πολλά χρόνια (2002, από φοιτητής ακόμα), αποφάσισα να μοιραστώ τις συνταγές, εύκολες και δύσκολες, μαζί σας! Για μένα δεν παίζει ρόλο ο βαθμός δυσκολίας, αλλά το μεράκι και η φαντασία του καθενός! Αρκετές φορές απλά και εύκολα πιάτα είναι εξίσου νόστιμα και γευστικά! ''Της πείνας τα... καμώματα'' λοιπόν! Παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές με μεράκι και αγάπη! ➡ https://syntageskamomata.blogspot.gr Και στο instagram https://www.instagram.com/syntages.kamomata
Δες περισσότερα