litsa d
litsa d @cook_8467308
,

Γόπα στο γκριλ με σκόρδο και ρίγανη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν χρειάζονται γύρισμα ειδικά αν το ταψί είναι αντικολλητικό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 κιλό γόπες
  2. 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  3. αλάτι, πιπέρι
  4. ρίγανη, φύλλα δεντρολίβανου
  5. ελαιόλαδο (για επάλειψη ψαριών, ταψιού και για το σερβίρισμα με λαδολέμονο)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζω, πλένω και στραγγίζω τα ψάρια.

  2. 2

    Ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύω.

  3. 3

    Λαδώνω ένα ταψί (κατά προτίμηση αντικολλητικό).

  4. 4

    Στρώνω τις γόπες.

  5. 5

    Ψήνω στο γκριλ στους 200 βαβμούς μέχρι να ροδίσουν.

  6. 6

    Σερβίρω με λαδολέμονο.

Αντιδράσεις

Από

litsa d
litsa d @cook_8467308
στις
,
http//litsadimitropoulou.blogspot.gr/
Δες περισσότερα