Γόπα σκορδάτη στο φούρνο
Γόπα στο γκριλ με σκόρδο και ρίγανη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν χρειάζονται γύρισμα ειδικά αν το ταψί είναι αντικολλητικό.
Υλικά
-
1 κιλό γόπες
-
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
-
αλάτι, πιπέρι
-
ρίγανη, φύλλα δεντρολίβανου
-
ελαιόλαδο (για επάλειψη ψαριών, ταψιού και για το σερβίρισμα με λαδολέμονο)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζω, πλένω και στραγγίζω τα ψάρια.
-
2
Ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύω.
-
3
Λαδώνω ένα ταψί (κατά προτίμηση αντικολλητικό).
-
4
Στρώνω τις γόπες.
-
5
Ψήνω στο γκριλ στους 200 βαβμούς μέχρι να ροδίσουν.
-
6
Σερβίρω με λαδολέμονο.
Σχόλια (3)