Γουρουνόπουλο στη γάστρα
Ψητο γουρουνοπουλο ...λιωμα!!
Υλικά
-
1,5 κιλο γουρουνοπουλο
-
1 ντοματα
-
1 πιπερια πρασινη
-
1 κρεμμυδι
-
2 λεμονια
-
λαδι
-
1 κ.σ. φρεσκο βουτυρο γαλακτος
-
λιγο μουσταρδα [προαιρετικα]
-
αλατι
-
πιπερι
-
ριγανη
-
πατατες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμαζουμε το γουρουνοπουλο.
-
2
Κοβουμε τις πατατες στα 4 και βαζουμε τα μπαχαρικα μας.
-
3
Κοβουμε την πιπερια και το κρεμμυδι,τριβουμε την ντοματα, βαζουμε το βουτυρο και το λαδι και πολυ λιγο νερο.
-
4
Το ψηνουμε στους 210 στις αντιστασεις για 1.5 ωρα.
-
5
Ανοιγουμε την γαστρα βαζουμε το λεμονι με την μουσταρδα ξεσκεπαζουμε και ψηνουμε για 40 λεπτα ακομα!
Σχόλια (12)