Γρανίτα ακτινίδιο
Λίγα μυστικά ακόμα
Την ποσότητα της ζάχαρης μπορεί ο καθένας να την προσαρμόσει στα δικά του γούστα. Αν έχετε κυπελάκια γρανίτας υπολογίστε ένα ακτινίδιο για κάθε θήκη.
Υλικά
-
6 ακτινίδια
-
6 κ.σ. ζάχαρη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζω τα ακτινίδια και τα τοποθετώ στο μπλέντερ.
-
2
Για κάθε ακτινίδιο προσθέτω μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη.
-
3
Χτυπάω να λιώσει η ζάχαρη και τοποθετώ στις θήκες μου ή σε μπωλ που κλείνει αεροστεγώς.
-
4
Μετά από τρεις ώρες στην κατάψυξη είναι έτοιμο!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια