Φωτογραφία της συνταγής Γρανίτα Καρπούζι
Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου

Υλικά

  1. 2 κούπες πολτό καρπουζιού
  2. 1 κούπα ζάχαρη
  3. 2 κούπες νερό
  4. 2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
  5. 1 κουταλιά σούπας στυμμένο φυσικό χυμό λεμόνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα δύο φύλλα ζελατίνας στον πολτό των φρούτων.

  2. 2

    Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά.

  3. 3

    Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το ξαναψύχουμε.

Αντιδράσεις

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου

Σχόλια (6)

balanto
balanto @cook_8473263
ti ennoeis polto? 8elo na po mazi me ta igra tou i to stragizoume k kratame tin sterea ili??

Από

Μαρία1302
Μαρία1302 @cook_8480902
στις
,ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!!!

Παρόμοιες συνταγές