christmast
christmast @christ_mast91

Μια άκρως δροσιστική συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου χωρίς παγωτομηχανή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για ακόμα καλύτερη γεύση, σε κάθε ποτήρι μπορούμε να προσθέσουμε 1 σφηνάκι bacardi.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

700 γρ. περίπου
  1. 600 γρ. πεπόνι καθαρισμένο
  2. 125 γρ. νερό
  3. 100 γρ. ζάχαρη
  4. χυμό από 1/2 λεμόνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να δέσουν σαν σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.

  2. 2

    Πολτοποιούμε το πεπόνι μαζί με το χυμό λεμονιού στο μπλέντερ.

  3. 3

    Ενσωματώνουμε τον πολτό στο κρύο σιρόπι.

  4. 4

    Αδειάζουμε το μείγμα σε παγοκύστες και αφήνουμε στην κατάψυξη για 1 βράδυ.

  5. 5

    Σερβίρουμε θρυμματίζοντας τα παγάκια στο μπλέντερ και αδειάζουμε σε ένα ποτήρι.

Σχόλια (2)

sofi_loutraki
sofi_loutraki @cook_8457010
Υπέροχη γεύση, πανεύκολο, και τα εγγόνια μη εξαιρετέας και εμού της ιδίας, κατενθουσιασμένα.Μπράβο για την συνταγή, σας ευχαριστούμε οικογενειακώς !!!!

Από

christmast
christmast @christ_mast91
στις
Aγαπώ τη μαγειρική και μ'αρέσει να πειραματίζομαι με νέες γεύσεις και ιδέες. "Παντρεύω" την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με την ξένη και συχνά αυτοσχεδιάζω. Ένοχη απόλαυση η σοκολάτα με ιδιαίτερη αδυναμία στην πραλίνα φουντουκιού.
Δες περισσότερα