Γρήγορη Λεμονόπιτα
Είναι μια λεμονόπιτα γρήγορη στην εκτέλεσή της και ελαφριά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σε περίπτωση που το βιτάμ για τα μπισκότα σας φανεί λίγο μπορείτε να προσθέσετε αρκεί το μίγμα να είναι στερεό.Καλό είναι να μείνει στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβιριστεί
Υλικά
-
1 πακέτο μπισκότα digestive των 250gr
-
2-3 κ.σ. μαργαρίνη
-
1 ζαχαρούχο γάλα (397gr)
-
1 philadephia 300gr
-
χυμός λεμονού απο 2 1/2 λεμόνια
-
2 κ.γλ. ξύσμα λεμονιού
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάω τα μπισκότα και τα προσθέτω στο λιωμένη μαργαρίνη εως ότου γίνου ενα μίγμα και τα απλώνω σε μια βάση (χρησιμοποίησα τάπερ 16x27cm) πιέζοντας με ενα κουτάλι για να είναι σταθερή
-
2
Χτυπάω το ζαχαρούχο γάλα για 5min
-
3
Προσθέτω την philadephia και χτυπάω
-
4
Προσθέτω σιγά σιγά το χυμό λεμόνιου και τέλος το ξύσμα
-
5
Ρίχνω το μίγμα πάνω απο τη βάση με τα μπισκότα
Σχόλια (30)