Γρήγορη σαλτσα για μακαρόνια με γαρίδες
Λίγα μυστικά ακόμα
Ταιριάζει πολύ και με πιλάφι. Ακόμα μπορείτε να φτιάξετε ΥΠΕΡΟΧΕΣ γαρίδες σαγανάκι φτιάχνοντας μια απλή σάλτσα με κρεμμύδι, μια σκελίδα σκόρδο, ντομάτα τριμμένη, φέτα, αλάτι, πιπέρι, ριγανη και να προσθέσετε τις γαρίδες (εκτός από το μαϊντανο). Συνταγή μανούλας!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρόλα αναβράζω με λίγο νερό τις γαρίδες (2-3 λεπτά).
-
2
Στη συνέχεια τις σουρώνω σε ένα τρυπητό και τις ξεπλένω.
-
3
Τις ξαναρίχνω στην κατσαρόλα και τις αναβράζω με λίγο κρασί για 2 λεπτά (βάζω κρασί τόσο όσο χρειάζετε για να τις καλύψει).
-
4
Τις ξανασουρώνω να φύγει το κρασί.
-
5
Τσιγαρίζω με λίγο λάδι το κρεμμύδι και μόλις πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα ξαναπροσθέτω τις γαρίδες μου, ρίχνω τα καρυκεύματα μου και τις τσιγαρίζω ελάχιστα.
-
6
Τελός τις αποσύρω από τη φωτιά και σερβίρω με ωμό μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)