κύρια φωτογραφία συνταγής Γρήγορη ζυμαρόπιτα με γιαούρτι
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
  1. 1 κεσεδάκι μικρό γιαούρτι
  2. 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
  3. 13-14 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  4. 100 γρ. φέτα τριμμένη (ή άλλο πικάντικο τυρί)
  5. αλάτι - πιπέρι
  6. 1 κουτάλι της σούπας μαργαρίνη σε μικρά κομμάτια
  7. 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε το ελαιόλαδο στη λαμαρίνα του φούρνου και τη βάζουμε στο φούρνο να κάψει το λάδι στους 200 βαθμούς.

  2. 2

    Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από την φέτα και την μαργαρίνη, ενώ το αλεύρι το προσθέτουμε λίγο-λίγο ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να έχουμε έναν αραιό χυλό (δεν θέλουμε να είναι σφικτός).

  3. 3

    Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο κι αδειάζουμε πάνω στο καυτό λάδι το χυλό μας να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.

  4. 4

    Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και τα κομματάκια μαργαρίνης σε διάσπαρτα σημεία. Βάζουμε το ταψί πάλι στο φούρνο και ψήνουμε περίπου για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς (ανάλογα με τον φούρνο μας).

  5. 5

    Βγάζουμε από τον φούρνο, την κόβουμε κι είναι έτοιμη να την σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

manewcook
manewcook @manewcook
Ο άντρας μου έφαγε όλη τη λαμαρίνα μέσα σε λίγες ώρες! Νοστιμότατη! Πήρε και τις 14 κουταλιές!

Από

choco4roses
choco4roses @cook_8515256
στις