Hamburger με μπιφτέκι κοτόπουλου

19 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 κομμάτια
  1. 600 γρ. κιμά από κοτόπουλο
  2. 40 γρ. γαλέτα
  3. 1 κύβο λαχανικών βιολογικής γεωργίας
  4. 120 γρ. μπέικον
  5. 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  6. 50 γρ. κρεμμύδι
  7. τον κρόκο από 1 αυγό
  8. 15 γρ. κύμινο
  9. 4 στρογγυλά ψωμάκια
  10. αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τον κιμά κοτόπουλου σε μία λεκάνη. Ψιλοκόβουμε πολύ καλά το κρεμμύδι, το μπέικον και το μαϊντανό και τα ρίχνουμε στον κιμά. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο Άλτις, πασπαλίζουμε μέσα το Κύβο Λαχανικών Βιολογικής Γεωργίας της Knorr, το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο και τη γαλέτα.

  2. 2

    Ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά με το κρέας χωρίς να σφίξει πολύ το μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.

  3. 3

    Το κόβουμε σε μερίδα σχηματίζοντας ένα στρογγυλό μπιφτέκι.

  4. 4

    Ψήνουμε στη σχάρα αλείφοντας κατά διαστήματα με λίγο ελαιόλαδο.

  5. 5

    Ροδίζουμε στη σχάρα τα ψωμάκια (τύπου χάμπουργκερ) αφού τα έχουμε κόψει στη μέση.

  6. 6

    Μέσα στο ψωμάκι θα βάλουμε το μπιφτέκι και μπορούμε να προσθέσουμε μια λεπτοκομμένη φέτα τομάτας και ένα καλά πλυμένο τρυφερό μαρουλόφυλλο.

  7. 7

    Γαρνίρουμε με πατατούλες.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

knorr
knorr @cook_8501103
στις
,
Πάθος για γεύση!
Δες περισσότερα