Hamburger με μπιφτέκι κοτόπουλου
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τον κιμά κοτόπουλου σε μία λεκάνη. Ψιλοκόβουμε πολύ καλά το κρεμμύδι, το μπέικον και το μαϊντανό και τα ρίχνουμε στον κιμά. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο Άλτις, πασπαλίζουμε μέσα το Κύβο Λαχανικών Βιολογικής Γεωργίας της Knorr, το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο και τη γαλέτα.
-
2
Ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά με το κρέας χωρίς να σφίξει πολύ το μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
-
3
Το κόβουμε σε μερίδα σχηματίζοντας ένα στρογγυλό μπιφτέκι.
-
4
Ψήνουμε στη σχάρα αλείφοντας κατά διαστήματα με λίγο ελαιόλαδο.
-
5
Ροδίζουμε στη σχάρα τα ψωμάκια (τύπου χάμπουργκερ) αφού τα έχουμε κόψει στη μέση.
-
6
Μέσα στο ψωμάκι θα βάλουμε το μπιφτέκι και μπορούμε να προσθέσουμε μια λεπτοκομμένη φέτα τομάτας και ένα καλά πλυμένο τρυφερό μαρουλόφυλλο.
-
7
Γαρνίρουμε με πατατούλες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια