κύρια φωτογραφία συνταγής Η αλλιώτικη μαρμελάδα Ροδάκινο
sirilo
sirilo @sirilo6946840898
Θεσσαλονικη,Ελλαδα

Ειναι μια πιο γευστικη και οχι πολυ γλυκια μαρμελαδα, που δεν σε λιγωνει.

Λίγα μυστικά ακόμα

Οταν την τρως εχεις τη γευση ροδακινου, στο τελος ομως σου αφηνει την δροσερη γευση του πορτοκαλιου. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 κιλα ροδακινα (ωριμα)
  2. 1 1/2 κιλο ζαχαρη
  3. 1 λεμονι (χυμο)
  4. 1 φλ.τσ.χυμο πορτοκαλι
  5. 1 κουτ.σουπ. ξυσμα πορτοκαλι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεματαμε απλως τα ροδακινα για να τα ξεφλουδισουμε.

  2. 2

    Τα κοβουμε μικρα κομματακια και τα βαζουμε σε κατσαρολα, μια στρωση ζαχαρη, μια ροδακινα (ολη νυχτα).

  3. 3

    Η τελευταια στρωση να 'ναι ζαχαρη.

  4. 4

    Την αλλη μερα προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα και τη βραζουμε μεχρι να δεσει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (35)

dimitra3
dimitra3 @cook_8458595
otan les oli nuxta?ta afinoume etsi oli ti nuxta?mou fainetai polu wraia suntagi,tha tin dokimasw k tha vathmologisw meta

Από

sirilo
sirilo @sirilo6946840898
στις
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
Ειμαι μια μητερα 3 παιδιων,που μενω θεσσαλονικη,τωρα τα τελευταια δυο χρονια δεν εργαζομαι(εργαζομουν ως πωλητρια σε ζαχαροπλαστειο)και ασχολουμε με την οικογενεια μου.Βρισκω παντα την δικαιολογια να βρισκομαι στην κουζινα μου,οταν δεν βρισκομαι εκει μεσα παιζω πολυ ταβλι,και μου αρεσει πολυ να ψαχνω στο ιντερνετ οτι μπορει κανεις να φανταστει.Μου αρεσουν πολυ τα ταξιδια,και γι'αυτο ψαχνω για διαφορα μερη που θελω να παω(στην ελλαδιτσα μας μονο,εννοηται)και ετοιμαζω το προγραμα για τις επομενες διακοπες,ναμαι θελω παντα ετοιμη,και να μην ψαχνω τελευταια στιγμη.Ειμαι πολυ οργανομενο ατομο,σαν Ταυρος(ζωδιο)που ειμαι.Δενομαι πολυ με πραγματα,με ζωακια και με τους ανθρωπους που θα γνωρισω(κακο αυτο)αλλα ειμαι πολυ συναισθηματικο ατομο.
Δες περισσότερα