Η φασολάδα του slow cooker
Λίγα μυστικά ακόμα
Την τελευταία ώρα το έβαλα στο δυνατό για περισσότερο χύλωμα. Βάλτε την το βράδυ με μειωμένο ρεύμα για μεγαλύτερη οικονομία και ξυπνήστε με έτοιμο φαγητό!
Υλικά
-
500 γρ. φασόλια ξερά μέτρια
-
1 1/2 lt νερό
-
150 γρ. ντομάτα τριμμένη
-
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
-
2 κ.σ. κέτσαπ
-
1/2 κ.γλ. ζάχαρη
-
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
-
2 καρότα ψιλοκομμένα
-
3-4 κορφούλες σέλινο
-
1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Bάζουμε τα φασόλια σε λεκάνη με νερό να τα σκεπάζει για 12 ώρες να "φουσκώσουν" (απο το βράδυ αν θέλετε).
-
2
Τα βράζουμε 15 λεπτά περίπου,ξαφρίζουμε και σουρώνουμε.
-
3
Φασόλια και υπόλοιπα υλικά όλα "μπλουμ" στο slow cooker και ανακατεύουμε.
-
4
Ψήνουμε στο σιγανό για7,5-8 ώρες.
-
5
Ετοιμη χυλωμένη φασολάδα!
Σχόλια (14)
Η μόνη διαφορά ήταν ότι δεν ήταν χυλωμενη, ήταν σαν αραιή σούπα. Φαντάζομαι η λύση είναι περισσότερο νερό;