Rozana200406
Rozana200406 @cook_8471543

Λίγα μυστικά ακόμα

Την τελευταία ώρα το έβαλα στο δυνατό για περισσότερο χύλωμα. Βάλτε την το βράδυ με μειωμένο ρεύμα για μεγαλύτερη οικονομία και ξυπνήστε με έτοιμο φαγητό!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

428 Minutes
  1. 500 γρ. φασόλια ξερά μέτρια
  2. 1 1/2 lt νερό
  3. 150 γρ. ντομάτα τριμμένη
  4. 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  5. 2 κ.σ. κέτσαπ
  6. 1/2 κ.γλ. ζάχαρη
  7. 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  8. 2 καρότα ψιλοκομμένα
  9. 3-4 κορφούλες σέλινο
  10. 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
  11. αλάτι
  12. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Bάζουμε τα φασόλια σε λεκάνη με νερό να τα σκεπάζει για 12 ώρες να "φουσκώσουν" (απο το βράδυ αν θέλετε).

  2. 2

    Τα βράζουμε 15 λεπτά περίπου,ξαφρίζουμε και σουρώνουμε.

  3. 3

    Φασόλια και υπόλοιπα υλικά όλα "μπλουμ" στο slow cooker και ανακατεύουμε.

  4. 4

    Ψήνουμε στο σιγανό για7,5-8 ώρες.

  5. 5

    Ετοιμη χυλωμένη φασολάδα!

Αντιδράσεις

Σχόλια (14)

Stathis Michalopoulos
Stathis Michalopoulos @cook_28324490
Μια και διάβασα για Πήλιο σε σχόλιο, εκεί είχα φάει την καλύτερη της ζωής μου!
Η μόνη διαφορά ήταν ότι δεν ήταν χυλωμενη, ήταν σαν αραιή σούπα. Φαντάζομαι η λύση είναι περισσότερο νερό;

Από

Rozana200406
Rozana200406 @cook_8471543
στις

Κορυφαία αναζήτηση σε