Η καρυδόπιτα της Γωγώς
Η συνταγή είναι από την κουμπάρα μου τη Γωγώ. Τέλεια όπως όλες οι συνταγές που μου έχει δώσει...
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το βούτυρο, το γάλα μέσα στο οποίο έχουμε λιώσει τη σόδα, τα καρύδια, το σιμιγδάλι και τέλος το αλεύρι μέσα στο οποίο έχουμε ανακατέψει τα υπόλοιπα υλικά.
-
2
Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί, να φτάνει μέχρι τη μέση τουλάχιστον.
-
3
Ψήνουμε στους 200°
-
4
Όταν είναι έτοιμη ρίχνουμε το σιρόπι. Θα πρέπει είτε η καρυδόπιτα να είναι κρύα και το σιρόπι ζεστό, είτε το ανάποδο.
Σχόλια (16)