Η κρέμα της Μιτσούλας
Είναι μία συνταγή πολύ εύκολη που την έμαθα απο την πεθερά μου... και μπορείτε να ταΐσετε και για απόγευμα και τα παιδία σας ή να το προσφέρετε και σε τραπέζι!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να την φάτε και ζεστή και κρύα.Επισης αντι για βανίλια εχω βάλει και μαστίχα.
Υλικά
-
14 ποτήρια νερό
-
500 γραμμ συμιγδάλι ψιλό
-
1 κιλό ζάχαρη
-
3-4 βανίλιες
-
κανέλα σκόνη για γαρνιτούρα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρόλα μεγάλη βάζουμε ολα τα υλικά και τα βάζουμε σε δυνατή φωτία.
-
2
Τα ανακατεύουμε μεχρι να πήξουν.
-
3
Τέλος θα αδείασουμε σε ένα σκέυος τύπου πιρέξ
-
4
Το αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε την σκόνη απο κανέλα για γαρνιτούρα
-
5
Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να πήξει τελείως.
Σχόλια (2)