κύρια φωτογραφία συνταγής Η κρέμα της Μιτσούλας
mitsoula
mitsoula @cook_8463650
Κορυδαλλός,Ελλάδα

Είναι μία συνταγή πολύ εύκολη που την έμαθα απο την πεθερά μου... και μπορείτε να ταΐσετε και για απόγευμα και τα παιδία σας ή να το προσφέρετε και σε τραπέζι!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να την φάτε και ζεστή και κρύα.Επισης αντι για βανίλια εχω βάλει και μαστίχα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 μεγάλα πιρέξ
  1. 14 ποτήρια νερό
  2. 500 γραμμ συμιγδάλι ψιλό
  3. 1 κιλό ζάχαρη
  4. 3-4 βανίλιες
  5. κανέλα σκόνη για γαρνιτούρα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια κατσαρόλα μεγάλη βάζουμε ολα τα υλικά και τα βάζουμε σε δυνατή φωτία.

  2. 2

    Τα ανακατεύουμε μεχρι να πήξουν.

  3. 3

    Τέλος θα αδείασουμε σε ένα σκέυος τύπου πιρέξ

  4. 4

    Το αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε την σκόνη απο κανέλα για γαρνιτούρα

  5. 5

    Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να πήξει τελείως.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

Becky
Becky @cook_8453889
Ωραία και εύκολη η κρεμούλα, απλά είναι λίγο έντονη η γεύση του σιμιγδαλιού, παρά το ότι έβαλα και βανίλια και μαστίχα!

Από

mitsoula
mitsoula @cook_8463650
στις
Κορυδαλλός,Ελλάδα