Η μηλόπιτα της τεμπέλας
Πανεύκολη και γευστικότατη μηλόπιτα κατάλληλη για πρωϊνό και όχι μόνο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να πετύχει η ρευστότητα της ζύμης αφαιρέστε από τον φαριναπ 1/2 φλιτζάνι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τα μήλα.
-
2
Τα κόβουμε σε σχήμα και μέγεθος τηγανιτής πατάτας.
-
3
Σε μια βαθιά λεκάνη ρίχνουμε το σπορέλαιο, τα αυγά, την ζάχαρη, τα μήλα, το κονιάκ κλπ και τα αναμειγνύουμε με το χέρι.
-
4
Τελευταία προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Η ζύμη μας πρέπει να είναι ρευστή και πηκτή.
-
5
Προσθέτουμε το μείγμα και κουνάμε πέρα δώθε το ταψί για να έχει το ίδιο πάχος παντού.
-
6
Τρίβουμε με τη μαργαρίνη το ταψί.
-
7
Ψήνουμε σε προθερμαζμένο φούρνο στους 150° για 1:30. Καλή επιτυχία.
Σχόλια (3)