Η ομελέτα του Αντώνη
Είναι μια ωραία μπαμπάτσικη ομελέτα του συγκατοίκου μου!
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή αυτην την κάνει ο συγκάτοικος μου που του αρέσουνε τα πολλά μπαχάρια και οι ιδιαίτερες γεύσεις. Καλή απόλαυση!
Υλικά
-
3 αυγά
-
4 φέτες σαλάμι αέρος
-
50 γρ. τυρί kerrygold σε κύβους
-
1 κ.σ. αλέυρι
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
πάπρικα
-
λάδι
-
ρίγανη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε λάδι να κάψει και βάζουμε το σαλάμι αέρος να τσιγαριστεί το οποιό βγάζει λίπος οπότε δεν βάζουμε πολύ λάδι.
-
2
Βάζουμε το τυράκι.
-
3
Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά στα οποία έχουμε ρίξει αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και αλεύρι.
-
4
Τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
-
5
Μολίς πάρει ροδαλό χρώμα την γυρνάμε και τηγανίζουμε απο την άλλη πλευρά αλλα σαφώς γίνεται πιο γρήγορα.
-
6
Στο πιάτο βάζουμε απο πάνω απο την ομελέτα αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και αν θέλουμε μουστάρδα.
Σχόλια (4)