κύρια φωτογραφία συνταγής Η ομελέτα του Αντώνη
Νεφελακι
Νεφελακι @cook_8467629
Ρεθυμνο,

Είναι μια ωραία μπαμπάτσικη ομελέτα του συγκατοίκου μου!

Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή αυτην την κάνει ο συγκάτοικος μου που του αρέσουνε τα πολλά μπαχάρια και οι ιδιαίτερες γεύσεις. Καλή απόλαυση!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
1 άτομο (ή 2 που τρώνε normal)
  1. 50 γρ. τυρί kerrygold σε κύβους
  2. 1 κ.σ. αλέυρι
  3. αλάτι
  4. πιπέρι
  5. πάπρικα
  6. λάδι
  7. ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε λάδι να κάψει και βάζουμε το σαλάμι αέρος να τσιγαριστεί το οποιό βγάζει λίπος οπότε δεν βάζουμε πολύ λάδι.

  2. 2

    Βάζουμε το τυράκι.

  3. 3

    Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά στα οποία έχουμε ρίξει αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και αλεύρι.

  4. 4

    Τα ρίχνουμε στο τηγάνι.

  5. 5

    Μολίς πάρει ροδαλό χρώμα την γυρνάμε και τηγανίζουμε απο την άλλη πλευρά αλλα σαφώς γίνεται πιο γρήγορα.

  6. 6

    Στο πιάτο βάζουμε απο πάνω απο την ομελέτα αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και αν θέλουμε μουστάρδα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

Χριστοφορος
Χριστοφορος @cook_8477003
Οντως μπαμπατσικη και πολυ ωραια.Ιδιαιτερες γευσεις,ωραια δεμενες και με το αλευρι στο αυγο εδεσε τελεια.Συγχαρητηρια στον Αντωνη λοιπον.

Από

Νεφελακι
Νεφελακι @cook_8467629
στις
Ρεθυμνο,
Η μαγειρικη δεν ειναι απλως βαζω 5-6 υλικα...Ειναι μια τεχνη που θελει αγαπη και μερακι...Εχω να μαθω πολλα ακομη αλλα μπορω και θελω!
Δες περισσότερα