κύρια φωτογραφία συνταγής Η πιο καλοκαιρινή λεμονάδα
bellapok
bellapok @cook_8469160

Το πιο δροσιστικό ποτό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού - υπομονή θα έρθουν όπου να ναι - είναι η λεμονάδα. Τι κάνει όμως την διαφορά από μία κλασική λεμονάδα και μία καλοκαιρινή;

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Χυμό από 2 λεμόνια
  2. 1 λεμόνι κομμένο σε φέτες
  3. 1 κούπα φρέσκα φύλλα μέντας
  4. 1/2 κούπα ακατέργαστη ζάχαρη
  5. 1/2 καρπούζι κομμένο σε κομμάτια (χωρίς κουκούτσια)
  6. 1 κούπα βότκα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προσθέστε τον χυμό λεμονιού σε μία μεγάλη κανάτα, μαζί με τις φέτες λεμονιού. Συνεχίστε με την μέντα και τη ζάχαρη και ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη.

  2. 2

    Πολτοποιήστε 1 κούπα από τα κομμάτια καρπουζιού και προσθέστε την μαζί με τα κομμάτια καρπουζιού στην κανάτα. Βάλτε το στο ψυγείο για να κρυώσει.

  3. 3

    Λίγο πριν καταναλώσετε την λεμονάδα, ρίξτε την βότκα και ανακατέψτε καλά. Η καλοκαιρινή λεμονάδα σας είναι έτοιμη.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

Σουλτάνα
Σουλτάνα @cook_8463724
Τελεια λεμοναδα για τα ζεστα απογευματα

Από

bellapok
bellapok @cook_8469160
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα