Η πολύχρωμη τηγανιά του μπαμπά μου
Το φαγητό αυτό το έκανε ο μπαμπάς μου και απο τότε το έχω πάρει εγώ και το φτιάχνω συνέχεια..!! Όσοι το έχουν δοκιμάσει έχουν ξετρελαθεί..!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσθέτοντας το πορτοκάλι και το πράσο θα γίνει ακόμα πιο νόστιμο..Αυτό το αφήνω στην κρίση σας.!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό λάδι σε δυνατή φωτιά το κρεμμύδι,τις πιπεριές και το πράσο αν έχουμε βάλει..
-
2
Μόλις σωταριστούν, προσθέτουμε το χοιρινό (κομμένο σε μπουκιές)και το αφήνουμε να βράσει για λίγο με ελάχιστο νεράκι..
-
3
Στη συνέχεια το σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι..(προαιρετικά και λίγο πορτοκάλι)
-
4
Τέλος το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να γίνει.. Καλή σας επιτυχία ! ! !
Σχόλια