κύρια φωτογραφία συνταγής Η πολύχρωμη τηγανιά του μπαμπά μου
MαρίαZoz
MαρίαZoz @cook_8503093
αρχαια ολυμπια,ελλαδα

Το φαγητό αυτό το έκανε ο μπαμπάς μου και απο τότε το έχω πάρει εγώ και το φτιάχνω συνέχεια..!! Όσοι το έχουν δοκιμάσει έχουν ξετρελαθεί..!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσθέτοντας το πορτοκάλι και το πράσο θα γίνει ακόμα πιο νόστιμο..Αυτό το αφήνω στην κρίση σας.!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

3-4 άτομα
  1. όσες πιπεριές πολύχρωμες θέλετε
  2. αλάτι πιπέρι
  3. 2 κιλα χοιρινό για τηγανιά (ζητήστε απ τον χασάπη να το κόψει σε μπουκιές)
  4. 1 ποτηράκι κρασί λευκό
  5. κρεμμύδι και πράσο (προαιρετικα) σε ροδέλες
  6. ελάχιστο νερό
  7. πορτοκάλι (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό λάδι σε δυνατή φωτιά το κρεμμύδι,τις πιπεριές και το πράσο αν έχουμε βάλει..

  2. 2

    Μόλις σωταριστούν, προσθέτουμε το χοιρινό (κομμένο σε μπουκιές)και το αφήνουμε να βράσει για λίγο με ελάχιστο νεράκι..

  3. 3

    Στη συνέχεια το σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι..(προαιρετικά και λίγο πορτοκάλι)

  4. 4

    Τέλος το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να γίνει.. Καλή σας επιτυχία ! ! !

Αντιδράσεις

Σχόλια

july88
july88 @cook_8468542
Φανταστική!!! Το μόνο διαφορετικό που έκανα ήταν να σωτάρω αρχικά το κρέας κατόπιν τα λαχανικά και μετά να τα ενώσω.

Από

MαρίαZoz
MαρίαZoz @cook_8503093
στις
αρχαια ολυμπια,ελλαδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα