Η σαλάτα των πέντε γεύσεων
Μία δροσιστική σαλάτα εποχής κατάλληλη για αποτοξίνωση, μετά τα πασχαλινά γεύματα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή αυτή είναι από το βιβλίο μου (Ευδοκία Πατσιλινάκου), "Σαλάτες με γεύσεις ελληνικές", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις προπομπός.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι και τις φράουλες.
-
2
Κόβουμε το σπανάκι σε χοντρά κομμάτια.
-
3
Κόβουμε τις μεγάλες φράουλες σε 2-3 κομμάτια και τις μικρές τις αφήνουμε ολόκληρες.
-
4
Αναμιγνύουμε το σπανάκι με τις φράουλες. Ραντίζουμε με το ξίδι, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε προσεκτικά.
-
5
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε πάλι και σερβίρουμε.
Σχόλια (7)