Η σοκολατένια απόλαυση
Είναι κάτι σαν τούρτα, όταν παγώσει το κόβουμε σε μπακλαβωτά κομμάτια.
Υλικά
-
1 κιλό γάλα
-
1 φακελάκι κάσταρ πάουντερ
-
3 φλιτζάνια ζάχαρη
-
6 κουταλιές της σούπας πικρό κακάο
-
1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
-
1 φακελάκι ινδοκάρυδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα.
-
2
Λιώνουμε το κάσταρ πάουντερ με λίγο γάλα και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
-
3
Μετά ρίχνουμε τις έξι κουταλιές κακάο και ανακατέυουμε μέχρι να πήξει το μίγμα.
-
4
Σε ένα στρόγγυλο ταψάκι σπάμε τα μπισκότα στην μέση και τα στρώνουμε.
-
5
Ρίχνουμε την κρέμα και επαναλαβάνουμε σε στρώσεις.
-
6
Τέλος πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο και το βάζουμε στο ψυγείο.
Σχόλια (27)