κύρια φωτογραφία συνταγής Η σοκολατένια απόλαυση
Σουλτάνα
Σουλτάνα @cook_8463724
Θεσσαλονίκη,ελλάδα

Είναι κάτι σαν τούρτα, όταν παγώσει το κόβουμε σε μπακλαβωτά κομμάτια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
  1. 1 κιλό γάλα
  2. 1 φακελάκι κάσταρ πάουντερ
  3. 3 φλιτζάνια ζάχαρη
  4. 6 κουταλιές της σούπας πικρό κακάο
  5. 1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι μπερ 
  6. 1 φακελάκι ινδοκάρυδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα.

  2. 2

    Λιώνουμε το κάσταρ πάουντερ με λίγο γάλα και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.

  3. 3

    Μετά ρίχνουμε τις έξι κουταλιές κακάο και ανακατέυουμε μέχρι να πήξει το μίγμα.

  4. 4

    Σε ένα στρόγγυλο ταψάκι σπάμε τα μπισκότα στην μέση και τα στρώνουμε.

  5. 5

    Ρίχνουμε την κρέμα και επαναλαβάνουμε σε στρώσεις.

  6. 6

    Τέλος πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο και το βάζουμε στο ψυγείο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (27)

mkalliarou
mkalliarou @cook_8455613
επειδή θα με ενδιέφερε να το φτιάξω, μπορείς να μου πεις πόσα γραμμάρια είναι το φακελάκι με το κάστερ πάουντερ;

Από

Σουλτάνα
Σουλτάνα @cook_8463724
στις
Θεσσαλονίκη,ελλάδα