Η τέλεια σοκολατόπιτα

glikoula
glikoula @cook_8474712
,ellas

Δεν υπάρχουν λόγια, είναι απλά θεϊκό!

Λίγα μυστικά ακόμα

Άν το βάλουμε σε φόρμα του κέικ είναι ωραίο να το περιχύσουμε με λιωμένη σοκολάτα.Είναι πολύ ωραίο ζεστό αλλά και σε θερμοκρασία δωματίου και του παει πολύ να σερβιριστεί με παγωτό της αρεσκείας σας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 250 γρ. φυτική μαργαρίνη
  2. 1 φλ.τσ. ζάχαρη μαύρη
  3. 2 μιση φλ.τσ. φαριν απ
  4. 300 γρ. σοκολάτα άσπρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.

  2. 2

    Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι την μαργαρίνη, αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα να διαλυθεί.

  3. 3

    Όταν κρυώσει ελαφρά το ρίχνουνε και αυτό στο μίξερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

  4. 4

    Κατόπιν ρίχνουμε το αλεύρι και το ενσωματώνουμε και αυτό.

  5. 5

    Λαδώνουμε ένα πιρέξ καλά και ρίχνουμε μέσα το μίγμα.

  6. 6

    Το στρώνουμε.

  7. 7

    Σπάμε σε κομμάτια την άσπρη και την γάλακτος σοκολάτα και τις βυθίζουμε εναλλάξ μέσα στο μίγμα μας.

  8. 8

    Ψήνουμε στους 180β για 35 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

Mary Kostaki
Mary Kostaki @cook_18672611
Την ειχα πρωτοκανει πριν πολλα χρονια και εχουμε παθει πλακα οικογενειακως! Μολις την ξανα βρηκαμε και την εχω στειλει σε ολους! Εμεις τη λεμε σοκολατοκολαση!! Ευγε στον εμπνευστη!

Από

glikoula
glikoula @cook_8474712
στις
,ellas