Η τέλεια σοκολατόπιτα
Δεν υπάρχουν λόγια, είναι απλά θεϊκό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Άν το βάλουμε σε φόρμα του κέικ είναι ωραίο να το περιχύσουμε με λιωμένη σοκολάτα.Είναι πολύ ωραίο ζεστό αλλά και σε θερμοκρασία δωματίου και του παει πολύ να σερβιριστεί με παγωτό της αρεσκείας σας.
Υλικά
-
250 γρ. φυτική μαργαρίνη
-
400 γρ. κουβερτούρα
-
1 φλ.τσ. ζάχαρη μαύρη
-
4 αυγά
-
2 μιση φλ.τσ. φαριν απ
-
300 γρ. σοκολάτα άσπρη
-
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
-
2
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι την μαργαρίνη, αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα να διαλυθεί.
-
3
Όταν κρυώσει ελαφρά το ρίχνουνε και αυτό στο μίξερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
-
4
Κατόπιν ρίχνουμε το αλεύρι και το ενσωματώνουμε και αυτό.
-
5
Λαδώνουμε ένα πιρέξ καλά και ρίχνουμε μέσα το μίγμα.
-
6
Το στρώνουμε.
-
7
Σπάμε σε κομμάτια την άσπρη και την γάλακτος σοκολάτα και τις βυθίζουμε εναλλάξ μέσα στο μίγμα μας.
-
8
Ψήνουμε στους 180β για 35 λεπτά.
Σχόλια (8)