Η τηγανιά του Σπύρου
Τηγανια με γιαουρτι και μουσταρδα
Λίγα μυστικά ακόμα
Ειναι συνταγη παραδοσιακη με καποιες δικες μου μικροαλλαγες...!
Υλικά
-
Κομματια χοιρινου
-
μουσταρδα
-
μελι
-
γιαουρτι
-
ανανα
-
κρεμμυδι
-
καρυ, αλατι, πιπερι, ζαχαρη
-
κονιακ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωταρουμε το κρεμμυδι και οταν ροδισει ριχνουμε τα χοιρινα κομματακια...
-
2
Οταν σωταριστουν καλα (ειναι ετοιμα) τα σβηνουμε με το κονιακ.
-
3
Σε ενα μπωλ ανακατεβουμε το γαλα, το γιαουρτι και την μουσταρδα μεχρι να γινει ενα μειγμα. Το προσθετουμε ολο στην τηγανια και το αφηνουμε να παρει μια βραση
-
4
Στην συνεχεια ριχνουμε τα μπαχαρια μας και λιγο πριν το βγαλουμε απο την φωτια τον ανανα (εγω προτεινω στην σαλτσα και λιγες σταγονες χυμο πορτοκαλι)
Σχόλια (7)