tetei
tetei @cook_8507675
,

Ποιος χρειάζεται να αγοράσει ένα τσαι γεμάτο χημικά όταν μπορεί να το ετοιμάσει σε τρία λεπτά στην κουζίνα του;

Λίγα μυστικά ακόμα

Διατηρείται μέχρι δύο μέρες, αλλά η γεύση του είναι καλύτερη όταν καταναλωθεί άμεσα. Αν δεν έχει κάποιο όξινο μέσο θολώνει. Το μέλι μπορείτε να το αποφύγετε εάν θέλετε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
2 λίτρα
  1. 4 φακελάκια μαύρο τσάι ή 1 κ.σ. τσάι μαύρο χύμα (σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστούμε και ένα μικρό σουρωτήρι)
  2. 4 λεμόνια (ή 2 και πορτοκάλια) ακέρωτα
  3. 2 κ.σ. μέλι
  4. 2 λίτρα πολύ κρύο νερό
  5. ΠροαιρετικάΦύλλα δυόσμου

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε ένα φλυτζάνι από το νερό μαζί με τη φλούδα από μισό λεμόνι ή μισό πορτοκάλι, και προσθέτουμε το τσάι. Συνεχίζουμε να βράζουμε για 1 λεπτό με το τσάι μέσα στο μείγμα, κατόπιν σβήνουμε και αφήνουμε για 2 λεπτά.

  2. 2

    Απομακρύνουμε τα φακελάκια και τη φλούδα ή στραγγίζουμε, προσθέτουμε το μέλι και το χυμό από τα λεμόνια ή τα πορτοκάλια, και αφήνουμε να κρυώσει λίγο.

  3. 3

    Προσθέτουμε το μείγμα στο παγωμένο νερό και το βάζουμε στο ψυγείο.

  4. 4

    Σερβίρουμε παγωμένο, προαιρετικά με φύλλα δυόσμου.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

chiotissa
chiotissa @cook_8468618
Λοιπόν ,ενώ έγραφα τα σχόλια, μου ήρθε μια ....αστραπή!!!! Έβαλα λίιιιιιγη κανέλα και έγινε ΤΕΛΕΙΟ!!!!Μπράβο tetei

Από

tetei
tetei @cook_8507675
στις
,