Ινδοκάρυδο 2
Λίγα μυστικά ακόμα
Μήν βράσετε το σιρόπι για πάνω απο 5 λεπτά γιατί το γλυκό μας δεν θα μπορεί να το απορροφησει μετά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει για 5 λέπτά. Μετά το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
-
2
Σε ένα μεγάλο μπώλ βάζουμε όλα τα υλικά και κτυπάμε με το μίξερ πολύ καλά.
-
3
Μετά λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα μεγάλο ορθογώνιο PYREX και το βάζουμε μέσα. Ψήνουμε το γλύκισμα για 30 λεπτά περίπου σε μέτριο φούρνο. Όταν το βγάλουμε απο το φούρνο περιχυνουμε το σιρόπι πάνω στο γλυκό. Απο πάνω βάζουμε έξτρα ινδοκάρυδο αλεσμένο. Το διατηρούμε στο ψυγείο σκεπασμένο.
Σχόλια (2)