κύρια φωτογραφία συνταγής Ινδοκάρυδο 2

Ινδοκάρυδο 2

Μαγειρεύτηκε 1 φορά
MIKAELLA
MIKAELLA @cook_8450226
Zoopigi

Λίγα μυστικά ακόμα

Μήν βράσετε το σιρόπι για πάνω απο 5 λεπτά γιατί το γλυκό μας δεν θα μπορεί να το απορροφησει μετά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κουπα γάλα φρέσκο
  2. 1 κούπα ζάχαρη
  3. 1 κούπα ινδοκάρυδο αλεσμένο
  4. 1 κούπα σπορέλαιο
  5. 2 φακελάκια αρωμα βανίλιας
  6. 1 φλυντζανάκι του καφέ ανθονερο ή ροδόσταγμα
  7. 1 κούπα σιμιγδάλι
  8. 1 κούπα αλεύρι ζαχαροπλαστικής
  9. 2 κουταλάκια Baking Powder
  10. ΣΙΡΟΠΙ
  11. 2 κούπες νερό
  12. 2 κουπες ζάχαρη
  13. 1 φλιντζανάκι ανθόνερο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει για 5 λέπτά. Μετά το αφήνουμε να κρυώσει καλά.

  2. 2

    Σε ένα μεγάλο μπώλ βάζουμε όλα τα υλικά και κτυπάμε με το μίξερ πολύ καλά.

  3. 3

    Μετά λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα μεγάλο ορθογώνιο PYREX και το βάζουμε μέσα. Ψήνουμε το γλύκισμα για 30 λεπτά περίπου σε μέτριο φούρνο. Όταν το βγάλουμε απο το φούρνο περιχυνουμε το σιρόπι πάνω στο γλυκό. Απο πάνω βάζουμε έξτρα ινδοκάρυδο αλεσμένο. Το διατηρούμε στο ψυγείο σκεπασμένο.

Αντιδράσεις

Από

MIKAELLA
MIKAELLA @cook_8450226
στις
Zoopigi