Ινδοκαρυδόπιτα με τρούφα
Εύκολο στην προετοιμασία και, αν και σιροπιαστό, πολύ ελαφρύ στη γεύση!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε γαρνίρουμε με σαντιγύ και τρούφα.Η συνταγή είναι για ταψί Νο 36.
Υλικά
-
10 αυγά
-
250 γρ μαργαρίνη
-
1 ποτήρι τρούφα
-
1 ποτήρι ινδική καρύδα
-
1 ποτήρι ζάχαρη
-
2 1/2 ποτήρια φαρίνα κόκκινη
-
2 κουτ.γλ. μπαίκιν
-
4 βανίλιες
-
Για το σιρόπι
-
5 ποτήρια νερό
-
4 ποτήρια ζάχαρη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε ασπράδια μαρέγκα.
-
2
Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τη μαργαρίνη.
-
3
Ρίχνουμε σιγά-σιγά και τα υπόλοιπα υλικά και τελευταία τη μαρέγκα.
-
4
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45'.
-
5
Αφού κρυώσει το γλυκό ετοιμάζουμε το σιρόπι,βράζοντας τα υλικά για 5 λεπτά και περιχύνουμε το γλυκό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια