κύρια φωτογραφία συνταγής Ινδοκαρυδόπιτα με τρούφα

Ινδοκαρυδόπιτα με τρούφα

17 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
sofita
sofita @cook_8455343

Εύκολο στην προετοιμασία και, αν και σιροπιαστό, πολύ ελαφρύ στη γεύση!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε γαρνίρουμε με σαντιγύ και τρούφα.Η συνταγή είναι για ταψί Νο 36.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 250 γρ μαργαρίνη
  2. 1 ποτήρι τρούφα
  3. 1 ποτήρι ινδική καρύδα
  4. 1 ποτήρι ζάχαρη
  5. 2 1/2 ποτήρια φαρίνα κόκκινη
  6. 2 κουτ.γλ. μπαίκιν
  7. 4 βανίλιες
  8. Για το σιρόπι
  9. 5 ποτήρια νερό
  10. 4 ποτήρια ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε ασπράδια μαρέγκα.

  2. 2

    Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τη μαργαρίνη.

  3. 3

    Ρίχνουμε σιγά-σιγά και τα υπόλοιπα υλικά και τελευταία τη μαρέγκα.

  4. 4

    Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45'.

  5. 5

    Αφού κρυώσει το γλυκό ετοιμάζουμε το σιρόπι,βράζοντας τα υλικά για 5 λεπτά και περιχύνουμε το γλυκό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

sofita
sofita @cook_8455343
στις